Explore Study Clue Visit Home Page
1. The ‘Quit India Resolution’ was passed at:
Correct Answer: B
Your Answer: C
2. The ‘BrahMos’ missile is a joint venture between India and:
Correct Answer: C
Your Answer: A
3. The Harappan site ‘Rakhigarhi’ is located in:
Correct Answer: C
Your Answer: B
4. Which Constitutional Amendment introduced the GST in India?
Correct Answer: B
Your Answer: A
5. The phenomenon of ‘El Niño’ is associated with:
Correct Answer: B
Your Answer: Not attempted
6. Which vitamin helps in blood clotting?
Correct Answer: B
Your Answer: Not attempted
7. The headquarters of INTERPOL is located in:
Correct Answer: C
Your Answer: Not attempted
8. The term ‘Zero Hour’ in Parliament originated in:
Correct Answer: A
Your Answer: Not attempted